Header Ads

TivitGünlüğü (28 Aralık)

Karayılan röportajı için açılan davada verilmiş olan beraat kararı ile ilgili bir not düşmem gerekli. Bu karar her ne kadar beraat olsa da röportaj ile suç işlendiğini de tesbit ediyor yani suç var ama kasıt yok. yani gazetecilik mesleği açısından röportaj yapılmış olması suç fakat 'terör açıklaması' olsa da bu kasıtla yapılmamış o yüzden beraat kararı veriyor mahkeme. ilgilenenlerin bilgisine sunulur... ( )

Soylu öfkenin yuvası bellektir. Unutmak, bu tür öfkenin en büyük düşmanıdır. ( )

Çağın billurlaştığı sahneler olur.Görünce 'böyle bir yüzyılda yaşıyorum' dersin.Gazetecilerin adliye balkonuna doluşup sigara içmeleri gibi. ( )

Vee "KCK Twitter" ! Şimdi NTV 'den izledim, İçişleri Bakanlığı "Teröristler twitterden örgütleniyor" diyerek emniyeti göreve çağırmış. : )) ( )

Günün özeti: Tekirdağ 1 F tipi; Cihan Kırmızıgül, Hüseyin Ördek ziyaret. Tekirdağ 2 Ftpi Baha Okar, Mehmet Yeşiltepe ziyaret. CİHAN KIRMIZIGÜL: Çok fazla YASAL eyleme gidip bi de poşu takınca şüpheli oldu ??? Şu an bir de disiplin cezası var, açık görüşü yasak! ( )

 YÖK, başta İçişleri Bakanı olmak üzere, bütün Bakanlar Kurulu Üyelerine toptan “Doktora” unvanı versin ve töreni de bir kez yaptırsın böylece öğrencilerin ayrı ayrı zamanlarda eziyet görmesi önlensin. En son E.Günay’a Fahri Doktora ünvanının verilmesiyle ilgili olarak Akdeniz Üniversitesi’nde yapılan törende de öğrencilere yönelik baskıyı, orantısız güç kullanımını gördük, izledik. (

 Ayhan Çarkın'ın itiraflarına bakıp şaşmış gibi davranan medya, her katliam sonrası vatandaş polisi alkışladı diye haber yapıyordu. ( )

Travmalı demokrasimizde ileri nokta: Siirt Cezaevi’nde tutuklu bulunan 10 TMK mağduru çocuk, hap alarak intihar girişiminde bulunmuş. ( )

Demokratikleşme paketinin önce MGK onayından geçirildiği sisteme ileri demokrasi demek, hem esas hem de isim bakımından duble oksimorondur. ( )

TRT Müdürü.. İçişleri Bakanı.. Zamcı vekiller.. Keşan Müftüsü.. Türkiye'nin öküzlerin boynuzları üzerinde durduğundan şüphem kalmadı artık.. ( )

Avukatlar, "Bilinmeyen bir dil" diyen mahkeme başkanına, "Hangi dilde konuştuğunun tespit edilmesini talep ediyoruz. Adını koyalım" dedi. Mahkeme başkanı da bunun üzerine "O zaman Türkçe dışında bir dil konuştu diyelim" dedi. ( )

Şirketlerin yeni yılımı veya herhangi bir şeyimi kutlamasını istemiyorum. ( )

Van'da sorunlar bitmek bilmiyor. İnsanlar hala soğukla boğuşup duruyor. Öğretmenlere kalacak yer bulunamadı. Diz boyu beceriksizlik. ( )

Sanatsal Terör! ( )

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.