Header Ads

TivitGünlüğü (27 Aralık)

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, cezaevinde görüştüğü Ayhan Çarkın'ın anlattıklarını paylaştı.  Ayhan Çarkın: Öldürülenler yasal şekilde gözaltına alındı ama biz yasallık perdesi altında bir terör örgütü gibi çalıştık. Çarkın: 15-20 kişiyi öldürmüş olabilirim. Buzdağının yalnızca küçük bir kısmını gösterdim. Herkes konuşursa gerçek tablo ortaya çıkar. Çarkın: Maltepe'de TİKKO üyesi diye silahsız 3 genci öldürdük. Odalarına girdim, çayları henüz sıcaktı. Bu olay rüyalarıma girdi. Çarkın: Bazı özel hareket mensupları canavarlaştı, hatta sevgililerini dahi öldürüyorlardı. Çarkın: Yeşil halen yaşıyor ve devletin koruması altında. ( )

Ahmet Şık'ın moladaki esprilerinden... TRT (kadın) spikeri o kadar güzel okuyor ki, insanın örgut üyesi olası geliyor..  ( )

Duruşma araları dramatik. Salonun bir yanında sanıklar, diğer yanında aileler, arkadaşlar, meslektaşlar, şaka gırla, yollanan selamlar filan. ( )

İddianamedeki "Nedim'i kutlarım. Ahmet'i çalıştırsın" notu gülüşmelere sebep oldu. ( )

Üç benzemez : Ahmet Şık-Yalçın Küçük-Hanefi Avcı nerede biraraya gelir? Sadece önce suçlu yarat sonra delil uydur Türkiyesi'nde. ( )

Türk basını için günün sorusu: "To tweet or not to tweet, that is the question!" ( )

Polis yaptığı baskında 3 adet basılmamış kitap 5 adet yazılmamış haber 18 adet gönderilmemiş twitt ve 5 adet de olmamış gazeteci buldu... ( )

Emek'in kaderine yürüyenler: Sinepop, Atlas ve Beyoğlu sinemaları... Önce sen terkedersen, birileri de yıkar elbet! Filmini orada izle... ( )

AKP'li bakanın terörü "bilim", "sanat", "şiir" ve "makale" ile ilişkilendirdigi konuşmasını bir general yapsa, gündem çoktan altüst olmuştu. ( )

 İdris Naim Şahin'in bahsettikleri değil, kendisinin İçişleri Bakanı olması beni terörize ediyor. ( )

 2011'de hükümetin en çılgın projesi: İdris Naim Şahin'in İçişleri Bakanı olması. ( )

Siyaseti tarihsel olarak üst yapıdan menkul gören liberaller, özgürlüklerin en geniş anlamda yok edildiği bu dönemde bile sola sataşıyor. ( )

Avukat Turgut Kazan "terorle mucadele eden kamu personelini hedef gosteme" iddiasiyla Erzurum Ozel Yetkili Mahkemede yargilaniyor ( )

Ataması yapılmayan öğretmenlere önerim: Haklar sokakta alınır! Sokağa çıkmadan hak alınmaz! Twitter'a saplanıp kalmayın sokaklar sizin! ( )

Büyük Anadolu Yürüyüşü ile Ankara'ya yürüyenlerden 23'ü hakkında açılan davanın ilk duruşması yarın saat 09.15'te (

 Meclis yemek fiyatları listesi, fotoğraf mecliste çekilmiş (

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.