Header Ads

TivitGünlüğü (2 Ocak)

Muğla Üniversitesi öğrencisi Şerzan Kurt'un davası 6 ocak cuma günü saat 11'de. Dava Eskişehir 1. Ağır Ceza'da görülüyor. Bu 10'uncu duruşma. ( )

2012'de 2 günde basına yansıyan 2 intihar! +1 tane basına yansımayan! Kapalı kapılar ardında neler oluyor? Bu askerler niye intihar ediyor? ( )

Yoldaşlık varken yandaşlık etmek, yanında yürüdüğünün omuzdaşı olmak yerine tetikçisi, silahının mermisi olmaya soyunmak ne kadar küçültücü. ( )

Kimi yobaz kanallar takipçilerimi Ergenekoncu diye niteliyor. 180 bin ergenekoncu... Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya? ( )

Dünyanın en güzel şeyi uludereli çocukların değil polislerin özgürce üniversiteye girebilmesidir, evet. ( )

"Batının dostu, basın özgürlüğünün düşmanı" ülkeler listesinde Türkiye'nin birinci sırada yer alması... Ne korkunç. ( )

 'İÜ'de karşıt görüşlü öğrenciler birbirine girdi' değil o; ülkücüler okul basıp öğrencilere saldırdı, polis sadece solcuları gözaltına aldı. ( )

2011'den 2012'ye istikrar sürüyor, cezaevleri büyüyor: ''Öğrencileri tutuklu görmek çok güzel.'' ( )

Dinleme uzmanı Genelkurmay Elektronik Sistemler (GES) Komutanlığı ekip ve teçhizatıyla MİT'e devredilmiş. Yaşasın sivil telekulak devleti :) ( )

Yarın Ahmet Şık ve Nedim Şener'in yargılandığı davaya kaldigi yerden devam edilecek. Yarın Barış Terkoğlu'nun sorgusu tamamlanacak. ( )

Keşke bizim de en büyük derdimiz, en büyük kavgamız, en büyük bölünmemiz, en hararetli tartışmamız Justin Bieber üzerine olsaydı. ( )

Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevinde kalan siyasi kadın tutsaklar Cihan Öner,Necibe Armin ve Semta Ayvaz süresiz dönüşümsüz açlık grevine başladı. ( )

 Uzun zaman oldu, için "gazeteci değil teröristti" denmiş miydi hatırlamıyorum. Denmişse de diyenleri değil, onu hatırlıyorum. ()

Van gölüne deprem molozları döküldü. Tuz gölü havzası can çekişiyor. Burdur gölünün 1/3'ü yok olmuş. acınası haldeyiz. ( )

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.