Header Ads

TivitGünlüğü (3 Ocak)

Polis tarafından dövülerek öldürülen gazeteci Metin Göktepe 8 Ocak'ta saat 11'de Esenler Atışalanı Kemer Mezarlığı'nda anılacaktır. Ahmet Şık, Metin Göktepe'nin şimdiye dek hiç bir anmasını kaçırmadı. Fadime Ana Ahmet'i gördüğünde Metin'i görmüş gibi olurdu. 8 Ocak Metin'in ölüm yıldönümü. Hem Metin'i anmak hem Fadime Ana'yı kucaklamak için buluşalım. ( )

Kafama sürer giderim. ( Yiğit Bulut ) ( )

Ben en çok doner kapının tepkisini merak ettim. Malum şahıs "doner kapı gider, ben kalirim" demişti bir gün. ( )

Yiğit Bulut nasıl bir elektrik topladıysa üzerinde, ilk kez birinin işten kovulmasına böyle cümbür cemaat bayram edildiğini görüyorum; net. ( )

Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde 5 öğrenci yurt, çarşı ve şehrin değişik yerlerinde gözaltına alınıp, Tokat Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. ( )

Öğrencinin fendi kantinciyi yendi. ODTÜ Jeolojideki boykot öğrencilerin talebi yerine getirilerek sona erdi. ( )

İstiklal'de tarihi bir bina daha otel olma yolunda. Rumeli Han otel yapiImak uzere, Taxim Hill otelin sahipleri tarafından satın alındı. ( )

'Kadın istemezse tecavüze uğramaz' diyen Ahmet Çakar kalp krizi geçirmiş. İstemeseydi geçirmezdi, niye böyle bir şey yaptı anlamadık. ( )

 "19 Mayıs gösterileri faşist kutlamaları andırıyor" diyen beyefendiye kurban bayramı görüntüleri neyi andırıyor? (orayı karıştırma lan!) ( )

İnsan bir sayı değildir. Siyasetin iğrenç yanı insanların rakama indirgenmesidir. En kötüsü de aynı rakamların farklı değer görmesidir. ( )

İstanbul Üniversitesi'nde evladı polis tarafından gözaltına alınan anne: Ben kendi çocuğuma da herkese de susmamasını öneriyorum. ( )

ya bu liberallerin özal takıntısı nedir? kabaca turgut özal: 12 eylül'ün darbeci başbakanı bülent ulusu'nun müsteşarıydı...12 eylül son iki idamı, özal döneminde infaz edildi. ohal ve tmk, özal'ın eseridir. tüm köy yakmalar ve infazlar onun döneminde başladı.dahası var: demokrasi aleyhine ve siyasi yasaklar konulu bir referanduma gitti ve neyse ki kaybetti. yüzde 20 küsür oyla köşke çıktı.özal, evet, askere heyheylendi ama neden? ırak işgaline katılmak için. itiraz eden askerler işgale karşı çıkıyordu. ( )

odatv durusmasindan yeni resim.. 'in kaleminden.. ( )

Saat 20:10 BDP-Blok Grubu TBMM Genel Kurulu'nu terketmeme protestosunda. (  )

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.